Gázérzékelő rendszer

Gázjelző rendszereket az élet számos területén használjuk, mint például:

– mélygarázsokban, zárt parkolóházakban szénmonoxid érzékelőket,
– kazánházakban földgáz érzékelőket,
– borospincékben széndioxid érzékelőket  alkalmazunk a gázveszély jelzésére.
– Ipari létesítményekben, vegyi üzemekben az alkalmazott technológia gyakran teszi szükségessé olyan érzékelők alkalmazását, amelyek egy bizonyos mérgező, vagy robbanásveszélyes gáz jelenlétét képesek érzékelni.

A gázjelző rendszer központja a gáz koncentrációjának függvényében világító feliratokkal és hangjelzéssel figyelmeztet a helyiség elhagyására, a szellőztetést indítja, különféle vezérléseket, riasztásokat hajt végre.

Tervezőirodánk együttműködésével a teljes körű tervezést elvégezzük. A biztonság lehető leghatékonyabb kialakítása mellett maximálisan figyelembe vesszük az egyedi adottságokat és Megrendelői igényeket.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján a biztonságos működés érdekében  az átadott berendezéseket a rendeleteknek megfelelően rendszeres időközönként karbantartjuk. A karbantartásokat, átalakításokat és a 24 órás hibajavító szolgáltatásunkat külön szervizcsapatunk végzi az ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A cégünk által telepített gázjelző rendszereken kívül szinte bármely, Magyarországon megtalálható gázjelző rendszer karbantartását, javítását meg tudják oldani szervizes kollégáink.

Számos referenciával rendelkezünk társasházak, bevásárló központok, irodaházak, parkolóházak többszintes mélygarázsaiban is.

A kínálatunkban megtalálható típusok:

  • Sens-EX
  • Extox-Umi
  • MINIGAS
  • Notifier

 

Comments are closed