Bemutatkozás

Az M & L-Sec Ktf-t 1995-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy a biztonságtechnikai piacon megszerzett sokéves tapasztalatainkat kamatoztassuk, minél szélesebb körben tegyünk szert elégedett partnerekre az intézményi, vállalati és az egyéni megrendelők körében egyaránt. Megrendelőink igényeit követve hamarosan kibővítettük vállalkozási struktúránkat, cégünk mintegy 20 éve már komplett gyengeáramú rendszerek tervezését, telepítését végzi. Üzletfeleink elsősorban közepes és nagyobb projektekkel foglalkozó fővállalkozók.

Az alapítók 1995-től a mai napig folyamatosan ügyvezetőkként és tulajdonosokként állják meg a helyüket. Kollégáink jellemzően 10-20 éve cégünk dolgozói, amire nagyon büszkék vagyunk. Fiatal kollégáink is lelkes érdeklődéssel és elszántsággal végzik munkájukat. Szakmailag és erkölcsileg egymást segítve, baráti hangulatban dolgozunk.

A 2001-es évben keltettük életre tervező irodánkat AZA Kft. néven. Azóta a két cég egymás munkáját kiegészítve és segítve dolgozik együtt.

Kapcsolatba kerültünk 2004-ben a német JOB GMBH céggel, akik gyártói a DETECTOMAT tűzjelző rendszereknek. A megállapodás után az M&L-Sec Kft. hivatalos forgalmazója lett ennek a típusnak Magyarországon. Kiváló ár-, értékarányban tudjuk kínálni termékeinket Megrendelőinknek. Sikerünk záloga az, hogy cégünk direkt vásárlója a gyárnak, így semmiféle disztribúciós felár nem terheli a termékek árát. A magyar piacra való sikeres bevezetést mi sem jelzi jobban, mint a már több száz működő, telepített rendszer.

Minden általunk telepített eszköz rendelkezik a szükséges hazai forgalomba hozatali minősítéssel, rendőrségi, tűzoltósági engedélyekkel és ajánlásokkal, garanciákkal. Ezeken felül különös hangsúlyt fektetünk a telepített eszközök megbízhatóságára, a szolgáltatás magas színvonalára, ami nagymértékben hozzájárult az elmúlt évek fejlődéséhez. A szolgáltatások minősége iránti elkötelezettség jegyében 2004-ben bevezettük az ISO 9001-2001 nemzetközi minőségbiztosítási rendszert, amely belső és külső folyamatainkat szabályozza a beszerzéstől a telepítésen, karbantartáson át a szerviztevékenységig. Így tudjuk biztosítani, hogy Megrendelőink biztos és állandó értéket kapjanak, mely alapot biztosít a stabil és hosszú távú együttműködésre.

A garanciális kötelezettségek ellátását, valamint a garancián túli javítások, karbantartások, felújítások elvégzését jól felszerelt szerviz csapat biztosítja, amely non-stop ügyelettel és azonnali hibaelhárítással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az elmúlt 25 év alatt cégünk az e területen működő legnagyobb cégek közé nőtte ki magát. Versenytársainkhoz mérten kiemelném megbízhatóságunkat, pontosságunkat, megfelelő árképzésünket. Méretünkhöz képest rugalmasságunkat is sikerült megőrizni.

Alapfilozófiánk, hogy élenjáró technológiával rendelkező cégekkel együttműködve versenyképes, minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Fontos számunkra, hogy a fair-play szabályait mindig betartsuk, így az évek során számos, pusztán üzleti viszony alakult át bizalmi kapcsolattá. Nem utolsó sorban ennek is köszönhetjük nevünk egyre szélesebb körben való elterjedését.

VÁRJUK MEGTISZTELŐ MEGKERESÉSÉT!

Máthé Zoltán & Lastyák Árpád