CCTV rendszer

Kamerás megfigyelő rendszer kiépítésével és használatával azon túl, hogy a biztonság jelentős mértékben nő, a biztonsági őrök költsége drasztikusan lecsökkenthető. Kamerák telepítése esetén a megelőzés esélye, a visszatartó erő is jelentős.

Tervezőirodánk együttműködésével a teljes körű tervezést elvégezzük. A biztonság lehető leghatékonyabb kialakítása mellett maximálisan figyelembe vesszük az egyedi adottságokat és Megrendelői igényeket.

A teljes CCTV videómegfigyelő rendszert az igényeknek legmegfelelőbb eszközökből állítjuk össze. A számítógép hálózatra és internetre köthető digitális rögzítő segítségével a kameraképek távolról is megfigyelhetők, valamint a visszakeresés, kameramozgatás vagy akár rendszer konfigurálása is megvalósítható.

A kivitelezés során tekintettel vagyunk a ház jellegére, funkcióira és folyamatosan törekszünk arra, hogy a rendszerek telepítésével az esztétikai összképet ne befolyásoljuk, és emellett a rendszer a műszaki elvárásokat is produkálja.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján a hosszútávú hibamentes működés érdekében az átadott berendezéseket rendszeres időközönként karbantartjuk. A karbantartásokat, átalakításokat és a 24 órás hibajavító szolgáltatásunkat külön szervizcsapatunk végzi az ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A cégünk által telepített videó rendszereken kívül szinte bármely, Magyarországon megtalálható megfigyelő rendszer karbantartását, javítását meg tudják oldani szervizes kollégáink.

Referenciáink között műemléképület, igényes ódon villaépület, új építésű családi ház, szálloda, közintézmény, bevásárló központ, üzemcsarnok egyaránt megtalálható. Tapasztalatunk van robbanásveszélyes ipari környezetben vagy működő banképületben egyaránt. Referenciáink között vannak több, mint 100 kamerás, rejtett kamerás, forgatható, zoomolható kamerákkal felszerelt hálózatok is.

A kínálatunkban megtalálható típusok:

  • TechSon
  • Hikvision
  • Bosch
  • Samsung
  • Panasonic
  • A-Max
  • Geovision

 

Comments are closed