Behatolásjelző rendszer

A behatolásjelző rendszerek feladata az emberélet és értékek védelme agresszió, betörés, lopás ellen. Ezt a felügyeletet a legtöbb esetben kiegészítik beléptető-, kamerás megfigyelő rendszerek, melyek kombinált alkalmazása távfelügyelettel kiegészítve nyújtja a legoptimálisabb objektumvédelmet.

Tervezőirodánk együttműködésével a teljes körű tervezést elvégezzük. A biztonság lehető leghatékonyabb kialakítása mellett maximálisan figyelembe vesszük az egyedi adottságokat és Megrendelői igényeket.

A behatolás érzékelésére leggyakrabban a következő érzékelőket alkalmazzuk:

– mozgásérzékelők (passzív infra, radaros, kombinált, kisállat védett, infra sorompó)
– a nyílászárókon nyitás és üvegtörés érzékelők
– rezgés, ütés, fúrás érzékelők
– kerítésvédelmi rendszerek
– támadásjelző

A rendszer kiegészíthető továbbá  füst- és gázérzékelőkkel is. Technikai jellegű riasztásokra is van lehetőség, mint pl nedvesség érzékelése, adott hőmérséklet elérése esetén történő riasztás, távjelzés. A megfelelő érzékelő kiválasztása gondos tervezői munka eredménye, mely az objektum tulajdonosával, használójával történő egyeztetést is megköveteli.

A kivitelezés során tekintettel vagyunk a ház jellegére, funkcióira és folyamatosan törekszünk arra, hogy az érzékelők telepítésével az esztétikai összképet ne befolyásoljuk, és emellett a rendszer a műszaki elvárásokat is produkálja.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján a hosszútávú hibamentes működés érdekében az átadott berendezéseket rendszeres időközönként karbantartjuk. A karbantartásokat, átalakításokat és a 24 órás hibajavító szolgáltatásunkat külön szervizcsapatunk végzi az ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A cégünk által telepített behatolásjelző rendszereken kívül szinte bármely, Magyarországon megtalálható behatolásjelző rendszer karbantartását, javítását meg tudják oldani szervizes kollégáink.

Referenciáink közt több műemléképület, igényes ódon villaépület, új építésű családi ház, közintézmény, bevásárló központ, raktár, irodaépület, szálloda, üzemcsarnok egyaránt megtalálható.

A kínálatunkban fellelhető típusok:

  • DSC
  • Galaxy
  • Paradox
  • Kyo
  • Aritech
  • Premier

 

 

Comments are closed