Tűzjelző rendszerek

A leggyakrabban elforduló telepítéseink egyike a tűzjelző rendszer. Éves szinten kb. 50 különböző méretű rendszert adunk át, melyek között szerepel több mint 1000 érzékelős és 30-40 érzékelős is.

A németországi Detectomat GmbH termékeinek magyarországi képviselőjeként igen kedvező árfekvésben tudunk biztosítani kiváló minőségű, Németországban gyártott tűzjelző berendezéseket Megrendelőinknek.

A teljes körű tervezést és hatósági ügyintézést elvégezzük. A hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat keretein belül maximálisan figyelembe vesszük az egyedi adottságokat és Megrendelői igényeket. Tervezőink napi kapcsolatban állnak az engedélyeket elbíráló és kiadó személyekkel, ezért az elkészült tervek hatósági engedélyeztetése zökkenőmentesen történik.

Kivitelezéseink során szinte minden extra körülménnyel találkoztunk már, mint például magasraktárak, hűtőházak, műemlék épületek, robbanásveszélyes területek. A telepítés után a tűzjelző rendszer beüzemelése, tesztelése, próbaüzeme következik beüzemelő mérnökünk közreműködésével. Az előírásoknak megfelelően megtartjuk és dokumentáljuk a kezelő személyzet oktatását és átadjuk a teljes megvalósulási dokumentációt a kötelező kiegészítőkkel együtt. Ezek után a rendszer hibátlan átadása a tűzvédelmi hatóságnak nem okozhat problémát.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján az átadott berendezéseket a rendeleteknek megfelelően karbantartjuk A karbantartásokat, átalakításokat és a 24 órás hibajavító szolgáltatásunkat külön szervizcsapatunk végzi az ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A cégünk által forgalmazott Detectomat gyártmányú tűzjelző rendszereken kívül szinte bármely, Magyarországon megtalálható tűzjelző rendszer karbantartását, javítását meg tudják oldani szervizes kollégáink.

Természetesen rendelkezünk minden képesítéssel és engedéllyel, ami a tűzjelző rendszerek tervezéséhez, telepítéséhez, beüzemeléséhez és karbantartásához szükséges.

Referenciáink között nagybevásárló központok, raktárak, gyárak , irodaházak, szállodák, oktatási intézmények, állami hivatalok egyaránt megtalálhatók.

A kínálatunkban megtalálható típusok:

  • Detectomat
  • Notifier
  • Bosch
  • Esser
  • GlobalFire
  • Aritech
  • Apolló

 

 

 

Comments are closed