Partnereink

Megbízóink, beszállítóink a teljesség igénye nélkül:

LOGO_Detectomat_Farbe

Cégünk 2004-ben vette fel a kapcsolatot a németországi Detectomat GmbH-val. Az Ahrensburgban működő cég 1968 óta gyárt tűzjelző érzékelőket, központokat, rendszerelemeket. Palettájuk a házi, elemes füstérzékelőtől a több ezer érzékelőt tartalmazó rendszerekig terjed. Magyarországon ezeket az eszközöket az M&L-Sec, Kft. forgalmazza. Detectomat tűzjelző rendszerből épült pl. a Frankfurti Repülőtér, a Hilton Hotel Bonn vagy a Kempinski Hotel Drezdában. A Detectomat tűzjelző eszközök rendelkeznek a szükséges magyar engedélyekkel.
>> bővebben

ebh

Az EB Hungary Invest Kft. két magyar – magasépítési kivitelezés-szervezés és építőipari műszaki menedzsment szakterületű – mérnök alapításával jött létre. Immár több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatukat korábban nagy építőipari generál-kivitelezéssel foglalkozó vállalatok közép- és felsővezetőiként gyűjtötték. A megbízható és minőségi munkavégzést magától értetődő alapkövetelményként fogalmazták meg, céljuk olyan szolgáltatás nyújtása, ahol a kivitelezés a megrendelő szemszögéből problémamentesen, meglepően gondtalanul, és – amennyiben reális –  az szerződött határidőhöz képest gyorsabban lezajlik. Ezt a törekvésüket magasan kvalifikált dolgozóik, szakmérnökeik és a kollektíva elhivatottsága biztosítja.
>> bővebben

A magyar Szenzortechnika Kft-vel  2002 óta ápolunk partneri kapcsolatokat. Telepítéseink során elsősorban ennek a hazai gyártónak a kiváló termékeiből állítjuk össze a szén monoxid és egyéb gázveszély érzékelő hálózatait.
>> bővebben

Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft. 1984-ben alakult vagyonvédelmi vállalkozás.Több mint egy évtizedes kivitelezői tapasztalattal nyitotta meg a cég a kereskedelmi üzletágát, mely jelenlegi fő tevékenységük. 1997-től a Power Kft. folyamatosan leépítve korábbi kivitelezési tevékenységét, mára a Magyar biztonságtechnikai nagykereskedelmi piac egyik meghatározó cégévé alakult.Termékpalettájukon megtalálható az elektronikus vagyonvédelmi eszközök szinte teljes kínálata. Számos világmárka disztribúcióját ellátva műszaki szaktanácsadással is foglalkoznak. Felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki csoportjuk rendszerek tervezésénél is segíti a mi munkánkat is.
>> bővebben

A Centervill Kft. 1997 július 15-én kezdte meg működését. Az alapítók 100%-ban   magánszemélyek. Jó minőségű, magas szakmai színvonalú munkavégzésének köszönhetően  mára már bevezetett, ismert céggé emelkedett.

MAGNUM SECURITY KFT. 1992 óta van jelen a biztonságvédelmi piacon, a cég immár közel egy évtizedes kiegyensúlyozott üzleti vállalkozásként jellemezhető. A Társaság a szolgáltatási lehetőségek tudatos felmérését követően kezdettől fogva arra törekedett, hogy ésszerű, reális árért kifogástalan minőséget biztosítson megrendelői részére.
>> bővebben

ventor

A Ventor Tűzvédelmi Kft. testreszabott megoldásokat kínál ügyfeleinek a tűzvédelmitechnológiák teljes palettájáról, a hagyományostól a legkorszerűbb rendszerekig.

 honeywell_logo2

A Honeywell az egyike annak a 100 cégnek, amely az energia hatékony felhasználása, tiszta (természetes) energia felhasználás védelme és biztonsága valamint a globalizáció és vevői hatékonyság érdekében fejleszt és dolgozik. Ebből a tevékenységből világszerte 132 000 dolgozó veszi ki a részét, soraik között 22 000 mérnök és tudós munkálkodik egy szebb holnapért.

Comments are closed