Híreink

SBI – épületfelügyeleti szoftver

Új épületfelügyeleti szoftver forgalmazását kezdte el cégünk. Ez egy forradalmian új szoftver, mely segít Önnek kézben tartani az  épületének a biztonsági és gépészeti berendezéseit. Ezzel a megoldással Ön azonnal képes lesz információhoz jutni, majd beavatkozni minden jelentős eseménnyel kapcsolatban, ami a házában történik.

A szoftverről bővebb felvilágosításért forduljon hozzánk a honlapon található elérhetőségek valamelyikén.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

The Best Eleven eredménye

A Portugálok győzelmével véget ért a 2016-os franciaországi  labdarúgó EB, ami 1 tejes hónapon át lázban tartott minden foci drukkert, köztük azokat, akik részt vettek az online focis játékunkban.

Bízunk benne, hogy sikerült kellemes órákat csempészni a munkával töltött fárasztó napokba , és egyben köszönjük, hogy játékukkal megtiszteltek bennünket. Ezzel számunkra is élménydúsabbá válhatott az az időszak, ami alatt az Európa bajnokság zajlott.

A mi játékunk dobogósai:

1. helyezés:                                                  Balogh Csaba

2. helyezés:                                                  Gál István

3. helyezés:                                                  Kiss Péter

okleveles

A képen (balról jobbra) Gál István, Balogh Csaba, Kiss Péter, Sánta István.

Köszönjük  játékot, és találkozunk 2018-ban!

 

The Best Eleven

Az előző évek hagyományához híven játékra invitáljuk Önöket, amivel  reményeink szerint egy kis kikapcsolódást tudunk csempészni a mindennapok hajtásába. Újra elindítjuk Internetes játékunkat értékes nyereményekért. 

A játékban bárki részt vehet,  nevezési vagy egyéb költség nincs. A regisztráció után állítsa fel saját válogatottját, majd dőljön hátra, nézze az EB meccseket, és számolgassa a pontokat, amiket a játékosai gyűjtenek Önnek. További részletek a játék honlapján /kattintson a képre/

fejléc

 

Comments are closed