Beléptető rendszerek

Beléptető rendszer kiépítésével és használatával azon túl, hogy a biztonság  jelentős mértékben nő, a felügyelet és a biztonsági őrök költsége drasztikusan lecsökkenthető.

Tervezőirodánk együttműködésével a teljes körű tervezést elvégezzük. A biztonság lehető leghatékonyabb kialakítása mellett maximálisan figyelembe vesszük az egyedi adottságokat és Megrendelői igényeket.

A beléptető rendszerek különböző speciális feladatokra is felhasználhatóak, mint például fürdő beléptető rendszer, hotel beléptető rendszer, munkaidő nyilvántartó rendszer.

A beléptetéskor az azonosítás PIN kóddal, mágneskártyákkal, különböző biztonsági szintű proximity (érintés nélküli) kártyákkal, vagy biometrikus (pl. ujjlenyomat) azonosítással történhet.

Forgóvillákkal, automata kapukkal, sorompókkal, vendégkártya elnyelővel a felhasználók élőerős felügyelet nélkül is kártyahasználatra kényszeríthetők. Ha kamerás megfigyelő rendszerrel egészíti ki a beléptető rendszert, az esetleges visszaélések, illetéktelen bejutások dokumentálva lesznek a rögzített képeken. Ha a védendő objektumban behatolásjelző rendszer is üzemel, célszerű a két rendszer között kiépíteni a kapcsolatot a kényelmesebb használat és a téves riasztások elkerülése érdekében.

A kivitelezés során tekintettel vagyunk a ház jellegére, funkcióira és folyamatosan törekszünk arra, hogy az eszközök telepítésével az esztétikai összképet ne befolyásoljuk, és emellett a rendszer a műszaki elvárásokat is produkálja.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján a hosszú távú hibamentes működés érdekében az átadott berendezéseket rendszeres időközönként karbantartjuk. A karbantartásokat, átalakításokat és a 24 órás hibajavító szolgáltatásunkat külön szervizcsapatunk végzi az ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A cégünk által telepített beléptető rendszereken kívül szinte bármely, Magyarországon megtalálható behatolásjelző rendszer karbantartását, javítását meg tudják oldani szervizes kollégáink.

Referenciáink között több műemléképület, igényes ódon villaépület, új építésű családi ház, közintézmény, bevásárló központ, üzemcsarnok, hotel, fürdő egyaránt megtalálható.  Referenciáink között található olyan munkaidő-nyilvántartó rendszer is, amely az adott cég országszerte elhelyezkedő telephelyeit kapcsolja össze. Telepítettünk olyan beléptető rendszert, amely több, mint 70 ajtót vezérel, forgóvillákkal kiegészítve. Több esetben a beléptető rendszer egyedi fejlesztés volt, és gépészeti vezérléseket, energiagazdálkodási feladatokat is megoldottunk velük. A beléptetéshez az azonosító kártyákat igény szerint megszemélyesítve (céglogó, fénykép) szállítjuk.

A kínálatunkban található típusok:

  • Cryptex
  • Seawing
  • Soyal
  • IDtech

 

Comments are closed